Vennligst fyll ut skjemaet for å motta mer informasjon




    X

    I 2022 starter vi med håp, gir styrke og oppmuntring til alle gutter og jenter som har ønsket å være en del av den XIV Euromarina Optimist Trophy Torrevieja regattaen, som i år finner sted fra 27. til 30. januar ved Royal Nautical Clubs utskipning. fasiliteter og Torrevieja.

    Hos Euromarina er vi veldig stolte over at denne regattaen bærer navnet vårt, og vi håper å fortsette å sponse den i mange år til.

    Participantes Euromarina Optimist

    Illusjonen og ønsket er det som motiverer disse deltakende lagene til å gå videre, å reise på dette tidspunktet, fortsatt noe forskjellig avhengig av situasjonen i verden.

    Lag kommer fra ulike land som blant annet Argentina, Belgia, Danmark, Norge, Sverige, Sveits, USA, Hellas, Tyskland, Italia, Polen, Portugal eller Russland.

    Takket være de mer enn 400 påmeldte kan vi fortsette å si at den XIV Euromarina Optimist Trophy Torrevieja regattaen er en av de mest prestisjefylte og viktige på internasjonalt nivå.

    Byen Torrevieja er i disse dager involvert i denne store begivenheten, på turistnivå, og tilbyr sine tjenester og tar imot lagene på hotellene, restaurantene osv. og også på kultur- og sportsnivået, noe vi i Euromarina gjerne formidler disse verdiene og gir så mye liv til byen.

    Vi er ekstremt takknemlige til både de deltagende lagene, arrangørene, Torrevieja bystyre, sportsavdelingen og spesielt hovedsponsorene som Vidal eller La Caixa, som gjør denne regattaen mulig og kan gjennomføres på en helt trygg måte for alle.

    År etter år stoler vi trofast på deres samarbeid for å fremme idretten og støtte disse guttene og jentene som med pågangsmot drar ut på havet i midten av januar for å konkurrere i en idrett full av lidenskap og sjel.

    Denne regattaen er så spesiell fordi de som opplever den fra innsiden og også deltar utenfra, kommer for å se konkurransene, deltar i aktivitetene eller deltar på den allerede kjente og viktige velkomstfesten, vet at det er et perfekt opplegg for begge voksne og barn, og det er veldig gledelig å være deltaker i denne idretten som kanskje ikke er så populær i vårt land som andre idretter kan være, men det gir stor tilfredsstillelse å se disse deltakerne gi alt for sin optimist.

    Hvis du allerede har vært i en av de tidligere utgavene, vet du nøyaktig hva vi mener. Hvis du ikke har vært ennå, inviterer vi deg til å gjøre det fordi du virkelig puster et sunt, sporty og positivt miljø.

    Husk at fra 27. til 30. januar, kom til Real Club Náutico de Torrevieja og opplev XIV Euromarina Optimist Trophy.

    Du kan få all informasjon om arrangementet her.

    Be part of club for living

    Logo Club for Living Euromarina
    Building Luxury Properties - Vivienda en la Costa Blanca - Euromarina

    Building luxury properties

    Urbanización Doña Pepa · Avda. Antonio Quesada, nº59 · 03170 Rojales (Alicante - España)

    Tel. (34) 902 111 777 · (34) 966 718 686 | Fax (34) 902 250 777 | info@euromarina.es

    © 2021 Euromarina · Juridisk merknad· Privatliv · Cookies

    Logo avanza quality awards
    Logo homes magazines Spain
    Logo international star for quality
    Logo Belleveu best property agents 2012
    Logo certificado de calidad ISO

    Informasjon om nettstedets eiendom kan være gjenstand for feil og er ikke kontraktsmessig. Overflatene som er uttrykt er omtrentlige, og kan gjennomgå endringer av tekniske årsaker. Tilbudet kan endres eller trekkes tilbake uten forhåndsvarsel. Skatter og utgifter er ikke inkludert.