Venligst udfyld formularen for at modtage flere oplysninger




    X

    Vi ser allerede frem til 2020 slutter, måske fordi vi stoler på, at der vil ske en ændring til det bedre, og at 2021 vil give os gode ting. Men inden vi tænker på 2021, skal vi tænke på julen, der er lige rundt om hjørnet.

    Navidad-hogar

    I Spanien fejres disse fester sammen med familien eller med de tætteste på os, vi laver måltider, middage, gaver og synger julesange som i de fleste lande, men især på Costa Blanca eller Costa Cálida har vi noget andet, noget specielt, og det er vores klima.

    Kan du forestille dig den samme juledag, om morgenen, gå langs stranden i korte ærmer, med solen skinner på dit ansigt? Det er sandsynligt, at du kan gøre dette.

    Men ikke kun det, i vores område kan vi godt lide at fejre og nyde begivenheder og traditioner på disse datoer, og selvom vi i år skal være mere forsigtige, vil vi gå ud og nyde en jul- og festatmosfære.

    Derfor anbefaler vi ti planer om at gøre denne jul ansvarlig, hvis du beslutter at bruge den i Ciudad Quesada, Guardamar, Torrevieja, Alicante eller i området:

    1.   Udnyt de naturlige rum: gåture langs stranden, cykelstier og udendørs sport er nogle af vores forslag for at undgå at bruge hele dagen derhjemme og spise nougat …

    2.   Og når vi taler om nougat, skal du prøve det … det er en af vores mest traditionelle slik, så vi anbefaler at gå til Nougat Museum i Jijona, nær Alicante.

    3.   Hvis du passerer Alicante, tøv ikke med at gå en tur gennem dens gader prydet med tusindvis af lys og stop ved rådhuspladsen, hvor de i år har bygget en 18 meter høj nativity-scene, der er tildelt Guinness Record for at være den højeste i verden.

    4.   Hvis du foretrækker at blive i Torrevieja, kan du nyde en naturlig skøjtebane til skøjteløb med dine venner eller familie. En meget sjov plan!

    patinaje-sobre-hielo 

    5.   Shopping i Torrevieja. Vent ikke til sidste øjeblik med at shoppe til jul, lav en liste over alle gaverne og shop i Torrevieja! Derudover kan du i mange faciliteter få 50% rabat på din adgang til skøjtebanen. Glem ikke at drage fordel af dette!

    6.   Turisme i Rojales. Rodeo-hulerne, det paleontologiske arkæologiske museum eller Huerta-museet er nogle af de steder, du kan besøge, du vil tilbringe en fantastisk dag, hvor du også kan tage en picnic i El Recorral Park og nyde et naturligt miljø.

    7.   Gastronomi og udflugter. Hotel La Laguna Spa & Golf **** har allerede forberedt sine julemenuer samt en nytårsaften og hotelaften. Hvis du ikke har lyst til at lave mad derhjemme, kan du nyde den gastronomi, de tilbyder, som er lækker, og du vil også være tilfreds med alle sikkerheds- og hygiejneforanstaltninger. Ah! Og mens du er, hvorfor ikke slappe lidt af? Hotellet har en spa med vandkredsløb, massage, behandlinger … Forkæl dig selv!

    8.   Hop i poolen (eller i havet). Det er en tradition at svømme den 1. januar, enten på stranden eller i din egen pool. Der er ingen måde at starte året med mere energi på. Tør du?

    9.   Three Kings Parade ankommer til Salinas de Torrevieja. Et idyllisk miljø, der i 2021 tager de tre konger til et af de mest symbolske miljøer på Costa Blanca, Salinas de Torrevieja. Gå ikke glip af denne begivenhed, og nyd den magi, som Torrevieja byråd tilbyder os i år sammen med de små.

    10.   Og endelig, for at starte året med at gendanne dine rutiner, anbefaler vi en runde golf. Hvis du er i Ciudad Quesada, skal du booke dit spil på La Marquesa Golf, hvor du kan øve dit bedste sving efter julehelgen.

    campo-golf-La-Marquesa-Ciudad-Quesada

    Vi håber, at disse anbefalinger har hjulpet dig med at lære lidt mere om traditionerne i vores område, Costa Blanca i Spanien.

    Hvis du allerede har din lejlighed, din villa, dit hus i Spanien, steder som Guardamar, Torrevieja eller Ciudad Quesada, opfordrer vi dig til at gå ud og nyde julestemningen, men med lugten af havet med aperitiffer på terrassen før middagssolen. Sådan tilbringer vi jul i Spanien på en anden måde på en speciel måde.

    Hvis du stadig ikke har dit hjem i Spanien, men du har tænkt på at købe et hus på Costa Blanca et stykke tid, så tænk over, hvordan du vil have din næste jul. Hos Euromarina bygger vi dit hjem.

    Ville det ikke være dejligt at gøre dine drømme til virkelighed?

    Glædelig jul.

    Be part of club for living

    Logo Club for Living Euromarina
    Building Luxury Properties - Vivienda en la Costa Blanca - Euromarina

    Building luxury properties

    Urbanización Doña Pepa · Avda. Antonio Quesada, nº59 · 03170 Rojales (Alicante - España)

    Tel. (34) 902 111 777 · (34) 966 718 686 | Fax (34) 902 250 777 | info@euromarina.es

    © 2021 Euromarina · Juridiske bemærkninger · Privatlivspolitik · Cookies

    Logo avanza quality awards
    Logo homes magazines Spain
    Logo international star for quality
    Logo Belleveu best property agents 2012
    Logo certificado de calidad ISO

    Oplysninger om webstedets ejendom kan være genstand for fejl og er ikke kontraktlige. De udtrykte overflader er omtrentlige og kan undergå ændringer af tekniske årsager. Tilbuddet kan ændres eller trækkes tilbage uden forudgående varsel. Skatter og udgifter er ikke inkluderet.