Vänligen fyll i formuläret för att få mer information



    X

    Vi ser redan fram emot att 2020 ska sluta, kanske för att vi litar på att det kommer att ske en förändring till det bättre och att 2021 kommer att ge oss bra saker. Men innan vi tänker på 2021 måste vi tänka på julen, som är precis runt hörnet.

    Navidad-hogar 

    I Spanien firas dessa fester med familjen eller med de närmaste, vi gör måltider, middagar, presenter och sjunger julsånger som i de flesta länder, men i synnerhet på Costa Blanca eller Costa Cálida har vi något annat, något speciellt och det är vårt klimat.

    Kan du föreställa dig samma juldag, på morgonen gå längs stranden i korta ärmar, med solen skiner i ansiktet? Det är troligt att du kan göra det här.

    Men inte bara det, i vårt område gillar vi att fira och njuta av händelser och traditioner på dessa datum och även om vi i år måste vara mer försiktiga, vill vi gå ut och njuta av en jul- och feststämning.

    Därför rekommenderar vi tio planer på att göra denna jul ansvarsfullt om du bestämmer dig för att spendera den i Ciudad Quesada, Guardamar, Torrevieja, Alicante eller i området:

     

    1.     Utnyttja de naturliga utrymmena: promenader längs stranden, cykelleder och utomhussporter är några av våra förslag för att undvika att spendera hela dagen hemma och äta nougat …

    2.     Och talar om nougat, var noga med att prova det … det är en av våra mest traditionella sötsaker, så vi rekommenderar att du går till nougatmuseet i Jijona, nära Alicante.

    3.     Om du passerar Alicante, tveka inte att ta en promenad genom dess gator utsmyckade med tusentals ljus och stanna vid rådhusplatsen där de i år har byggt en 18 meter hög julkrubba, som har fått Guinness Record för att vara den högsta i världen.

    4.     Om du föredrar att stanna i Torrevieja kan du njuta av en naturlig ishall för att åka skridskor med dina vänner eller familj. En väldigt rolig plan!

    patinaje-sobre-hielo

    5.     Shopping i Torrevieja. Vänta inte till sista minuten med att handla jul, gör en lista över alla gåvor och shoppa i Torrevieja! Dessutom kan du i många anläggningar få 50% rabatt för ditt inträde på ishallen. Glöm inte utnyttja detta!

    6.     Turism i Rojales. Rodeo-grottorna, det paleontologiska arkeologiska museet eller Huerta-museet är några av de platser du kan besöka, du kommer att spendera en fantastisk dag där du också kan ta med en picknick i El Recorral Park och njuta av en naturlig miljö.

    7.     Gastronomi och utflykter. Hotel La Laguna Spa & Golf **** har redan sina julmenyer förberedda, liksom ett nyårsaftonpaket och hotellnatt. Om du inte känner för att laga mat hemma kan du njuta av den gastronomi de erbjuder, vilket är utsökt och du kommer också att ha det bra med alla säkerhets- och hygienåtgärder.  Ah! Och medan du är, varför inte koppla av lite? Hotellet har ett spa med vattenkrets, massage, behandlingar … Unna dig själv!

    8.     Hoppa i poolen (eller i havet). Det är tradition att bada den 1 januari, antingen på stranden eller i din egen pool. Det finns inget sätt att börja året med mer energi. Vågar du?

    9.     Three Kings Parade som kommer fram till Salinas de Torrevieja. En idyllisk miljö som i år 2021 tar de tre kungarna till en av de mest emblematiska miljöerna på Costa Blanca, Salinas de Torrevieja. Missa inte detta evenemang och njut av de magier som Torreviejas kommunfullmäktige erbjuder oss i år tillsammans med de små.

    10.   Och slutligen, för att börja året med att återställa dina rutiner, rekommenderar vi en runda golf. Om du befinner dig i Ciudad Quesada, boka ditt spel på La Marquesa Golf, där du kan träna ditt bästa swing efter julhelgen.

    campo-golf-La-Marquesa-Ciudad-Quesada

    Vi hoppas att dessa rekommendationer har hjälpt dig att lära dig lite mer om traditionerna i vårt område, Costa Blanca i Spanien.

    Om du redan har din lägenhet, din villa, ditt hus i Spanien, på platser som Guardamar, Torrevieja eller Ciudad Quesada, uppmuntrar vi dig att gå ut och njuta av julstämningen, men med havslukten, med aperitifer på terrassen inför middagssolen. Så här tillbringar vi julen i Spanien, på ett annat sätt, på ett speciellt sätt.

    Om du fortfarande inte har ditt hem i Spanien men du har funderat på att köpa ett hus på Costa Blanca en tid, tänk på hur du vill att din nästa jul ska vara. På Euromarina bygger vi ditt hem.

    Skulle det inte vara härligt att förverkliga dina drömmar?

    God Jul.

    Be part of club for living

    Logo Club for Living Euromarina
    Building Luxury Properties - Vivienda en la Costa Blanca - Euromarina

    Building luxury properties

    Urbanización Doña Pepa · Avda. Antonio Quesada, nº59 · 03170 Rojales (Alicante - España)

    Tel. (34) 902 111 777 · (34) 966 718 686 | Fax (34) 902 250 777 | info@euromarina.es

    © 2022 Euromarina · Rättsligt meddelande · Integritet · Cookies

    Logo avanza quality awards
    Logo homes magazines Spain
    Logo international star for quality
    Logo Belleveu best property agents 2012
    Logo certificado de calidad ISO

    Denna information som ges här är föremål för fel